ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Αρχικά, θα εξετάσουμε οκτώ είδη Νοημοσύνης (Λεκτική-Γλωσσική, Λογική-Μαθηματική, Σωματική-Κιναισθητική, Διαπροσωπική, Χωρική, Υπαρξιακή, Φυσιοκρατική και Μουσική Νοημοσύνη).

Έπειτα, θα δείξουμε ότι ο άνθρωπος είναι κάτι πέρα από ένα σκεπτόμενο νου, εξετάζοντας την έννοια της Ψυχής όπως και τον τρέχοντα επιστημονικό διάλογο για την ύπαρξη ή όχι μιας Ανώτερης Δύναμης.

Η προσέγγιση θα είναι ολιστική και διαθεματική, αντλώντας υλικό από τις κυριότερες θρησκείες και απο τις σύγχρονες επιστημονικές ανακαλύψεις.

Στην ενότητα που αφορά την Τεχνητή Νοημοσύνη θα δούμε τους ορισμούς και θα εξετάσουμε τις εφαρμογές της στην Έξυπνη Αυτόνομη Οδήγηση, στην Ιατρική, στο Έξυπνο Σπίτι, στα Έξυπνα Συστήματα Λήψης Αποφάσεων, στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων (The Internet of Things).

Related Post

«Βότανα, βοτανάκια μου, μαλάματα της φύσης» – Βίντεο Εκδήλωσης«Βότανα, βοτανάκια μου, μαλάματα της φύσης» – Βίντεο Εκδήλωσης

Ένα 15λεπο απόσπασμα από την εκδήλωση «Βότανα, βοτανάκια μου, μαλάματα της φύσης» που παρουσιάστηκε το Μάιο του 2009. Στο βίντεο, μαθητές του σχολείου αναφέρονται στην προεργασία της εκδήλωσης και σχολιάζουν

13 Μαϊου – Θεατρική παράσταση 1ου Γυμνασίου Γλυφάδας13 Μαϊου – Θεατρική παράσταση 1ου Γυμνασίου Γλυφάδας

Το Σάββατο 13 Μαϊου 2017 το σχολείο μας θα παρουσιάσει στο θέατρο “Μελίνα Μερκούρη” τη θεατρική παράσταση “ΦΟΥΕΝΤΕ ΟΒΕΧΟΥΝΑ”.

Θεατρική παράσταση “Ο Ελληνικός κινηματογράφος συναντά το θέατρο και ταξιδεύει”Θεατρική παράσταση “Ο Ελληνικός κινηματογράφος συναντά το θέατρο και ταξιδεύει”

Το Σάββατο 14  Μαϊου 2016 πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση του σχολείου μας “Ο Ελληνικός κινηματογράφος συναντά το θέατρο και ταξιδεύει”. Η παράσταση σημείωσε εξαιρετική επιτυχία με πρωταγωνιστές τα παιδιά μας, τα