Στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης : «Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα Αγωγής Υγείας: ΕΥ ΖΗΝ… Υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή των εφήβων», μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν στη διδακτική επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Ark» την Τετάρτη 11/12/2024. Οι μαθητές μας παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο ¨Ημερολόγιο των σεφ¨, που συνδυάζει την παραδοσιακή και τη σύγχρονη γαστρονομική τέχνη με υποστήριξη των ελληνικών προϊόντων. Με τον υπεύθυνο του προγράμματος, τον σεφ κ. Γιάννη Μπαξεβάνη, συνεργάτη του εστιατορίου, οι μαθητές δημιούργησαν και γεύτηκαν ένα μενού βασισμένο σε ελληνικά προϊόντα με στόχο να εκπαιδευτούν στη φιλοσοφία του slow food, ενισχύοντας την αγάπη για την ελληνική γαστρονομία. Οι μαθητές μας μαγείρεψαν με τους σεφ παραδοσιακές αλμυρές συνταγές της Καλύμνου και γλυκά κεράσματα της Κρήτης ,διασκέδασαν και βίωσαν μια πολύ ωραία εμπειρία!




