Συμμετοχές σε Αθλητικές δράσεις

Στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής οι μαθητές συμμετείχαν κατά τη διάρκεια της σχολική χρονιάς στις παρακάτω εκδηλώσεις :

29/11/24 : Αγώνες καλαθοσφαίρισης , πετοσφαίρισης και ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Δ.Δ.Ε Δ Αθήνας σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής.

3/4/24 : Αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης και αντιπτέρισης με τίτλο ” Παίζω με ρακέτα και μπάλα” που διοργάνωσε το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Δ.Δ.Ε. Δ Αθήνας.

13-24/5/24 : Ενδοσχολικό Πρωτάθλημα πετοσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης στην Α και Β τάξη και πετοσφαίρισης στη Γ τάξη.

Ακόμα δημιουργήθηκε ομάδα εκμάθησης παραδοσιακών και μοντέρνου χορού στο σχολείο.

Τέλος για τους μαθητές της Β τάξης έγινε ενημέρωση για την αξία του σωστού πρωινού γεύματος στην υγιή ανάπτυξη των εφήβων,  κλήθηκαν να συλλέξουν σχετικές πληροφορίες και έφτιαξαν κολλάζ για το θέμα αυτό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post

Συμβουλευτική & Επαγγελματικός ΠροσανατολισμόςΣυμβουλευτική & Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Την Τετάρτη 26-11-14, οι μαθητές μας της Γ’ τάξης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ενημερωτικό σεμινάριο του ΕΟΠΕΠ για την Νέα Διαδικτυακή Πύλη Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού εφήβων «www.eoppep.gr/teens».

Οι μαθητές της Β΄ Γυμνασίου παρουσιάζουν το νερόΟι μαθητές της Β΄ Γυμνασίου παρουσιάζουν το νερό

Οι μαθητές της Β΄ Γυμνασίου εργάστηκαν ομαδικά ή ατομικά, στο πλαίσιο του μαθήματος της Χημείας και δημιούργησαν ψηφιακούς πίνακες ανακοινώσεων, με τη διαδικτυακή εφαρμογή “padlet“. Σε αυτούς παρουσιάζουν πληροφορίες, βίντεο,

Το πείραμα του Ερατοσθένη (2018)Το πείραμα του Ερατοσθένη (2018)

Στο παρακάτω κείμενο θα σας περιγράψουμε τον τρόπο με τον οποίο εκτελέσαμε το πείραμα του Ερατοσθένη και τις εντυπώσεις μας. Αρχικά, το πείραμα του Ερατοσθένη μας κίνησε αρκετά το ενδιαφέρον