Εκπαιδευτική επίσκεψη στο εργοστάσιο της Johnson

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι μαθητές του Γ3,του 1ου Γυμνασίου Γλυφάδας, που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της Johnson& Johnson στην Ελλάδα, στις 15 Μαρτίου 2024.

Οι μαθητές προσκλήθηκαν και ξεναγήθηκαν στον βιομηχανικό χώρο από τον κ.Τζέλλιο Κωνσταντίνο, στέλεχος της μονάδας και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι μαθητές μας ενημερώθηκαν για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, από ειδικούς επιστήμονες που εργάζονται εκεί και έμαθαν λεπτομέρειες μηχανολογικής φύσεως σχετικές με τη γραμμή παραγωγής και τα παραγόμενα προϊόντα της μονάδας, καθώς και για τον τρόπο οργάνωσης και διοίκησης του εργοστασίου.

Ευχαριστούμε θερμά. τον κ. Τζέλλιο Κωνσταντίνο για την πρωτοβουλία και τη βοήθεια σχετικά με την υλοποίηση της δράσης μας, καθώς και τη Διεύθυνση του εργοστασίου για την τόσο εποικοδομητική φιλοξενία και ενημέρωση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ “Ο ΘΑΛΗΣ”ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ “Ο ΘΑΛΗΣ”

Για μια ακόμη χρονιά πέντε μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Γλυφάδας προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του πανελλήνιου διαγωνισμού “Ο ΘΑΛΗΣ”, που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. Συγχαρητήρια στους μαθητές

Βράβευση από το Ευρωπαϊκό Συνέδριο CONNECTΒράβευση από το Ευρωπαϊκό Συνέδριο CONNECT

Ως μικροπλαστικά θεωρούνται τα διασπώμενα θραύσματα των μεγαλύτερων πλαστικών που έχουν μέγεθος μικρότερο από 5 mm. Τα πρωτογενή είναι όλα εκείνα που παράγονται στο εμπόριο σε πολύ μικρό μέγεθος για συγκεκριμένο σκοπό, όπως για

Συμμετοχή στον Ευρωπαϊκό Ραδιοφωνικό Διαγωνισμό “Καν΄το να ακουστεί”Συμμετοχή στον Ευρωπαϊκό Ραδιοφωνικό Διαγωνισμό “Καν΄το να ακουστεί”

Στο σχολείο μας δρομολογήθηκε φέτος η συμμετοχή στον Ευρωπαϊκό ραδιοφωνικό διαγωνισμό“ Κάντο ν’ ακουστεί”!!!! Από την συνεργασία των μαθητών προέκυψε μια εξαιρετική μουσική δημιουργία και ένα ραδιοφωνικό μήνυμα , δουλειές