“Το κρασί στη διατροφή μας” στο ξενοδοχείο Four Seasons

DSC_9252

Μια ξεχωριστή εμπειρία προσέφερε στους μαθητές του

1ου Γυμνασίου Γλυφάδας και του προγράμματος « το κρασί στην διατροφή μας» , η διεύθυνση του ξενοδοχείου Four Seasons της πόλης μας.

Τα παιδιά ενημερώθηκαν για τον συνδυασμό κρασιών – φαγητών , για το κρασί στη μαγειρική , το σερβίρισμα του και την γευσιγνωσία του κρασιού από το πολύ ευγενικό και πρόσχαρο προσωπικό του εστιατορίου του ξενοδοχείου. Ο σεφ κ. Δημήτρης ,μάλιστα, μαγείρεψε με τα παιδιά, έλυσε τις απορίες τους και τους προσέφερε ένα καταπληκτικό γεύμα με κόκορα κρασάτο και μακαρόνια, πίτες, σαλάτες, φρούτα και χυμούς . Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν πολύ. Επίσης, έπαιξαν παιχνίδια σχετικά με το θέμα του προγράμματος ,που τα ίδια είχαν προετοιμάσει, και παρουσίασαν ερωτηματολόγια. Φεύγοντας ευχαρίστησαν το φιλόξενο προσωπικό του ξενοδοχείου για το απολαυστικό γεύμα και τις γνώσεις που αποκόμισαν.

Related Post

18 Μαϊου 2017 “Εγώ, εσύ, εμείς και οι άλλοι…όλοι”18 Μαϊου 2017 “Εγώ, εσύ, εμείς και οι άλλοι…όλοι”

Στα πλαίσια της Θεματικής εβδομάδας και στην προσπάθεια του σχολείου μας να επικοινωνήσει με τον ευρύτερο κοινωνικό ιστό, σε θέματα που άπτονται ενδιαφέροντος των γονέων όσον αφορά την εξέλιξη των

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Αρχικά, θα εξετάσουμε οκτώ είδη Νοημοσύνης (Λεκτική-Γλωσσική, Λογική-Μαθηματική, Σωματική-Κιναισθητική, Διαπροσωπική, Χωρική, Υπαρξιακή, Φυσιοκρατική και Μουσική Νοημοσύνη). Έπειτα, θα δείξουμε ότι ο άνθρωπος είναι κάτι πέρα από ένα σκεπτόμενο νου, εξετάζοντας