18 Μαϊου 2017 “Εγώ, εσύ, εμείς και οι άλλοι…όλοι”

Πρόσκληση Θεματικής μπροστά

Στα πλαίσια της Θεματικής εβδομάδας και στην προσπάθεια του σχολείου μας να επικοινωνήσει με τον ευρύτερο κοινωνικό ιστό, σε θέματα που άπτονται ενδιαφέροντος των γονέων όσον αφορά την εξέλιξη των παιδιών τους, την Πέμπτη 18-05-2017 στο κινηματοθέατρο “Μελίνα Μερκούρη” και ώρα 19:00μ.μ. το σχολείο μας θα πραγματοποιήσει την εσπερίδα: “Εγώ, εσύ, εμείς και οι άλλοι…όλοι”.

Ομιλητές η Πνευμονολόγος κα Μπουσίου – Γεροστάθη Δήμητρα και η Κλινική Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια κα Χαρατσίδου Μελίνα, από το Κέντρο πρόληψης του Δήμου Γλυφάδας.

Πρόσκληση Θεματικής πίσωΑφίσσα Θεματικής Εβδομάδας

Η εσπερίδα θα πλαισιωθεί με εικαστικές δημιουργίες των μαθητών του σχολείου με θέμα “Μορφές εξάρτησης”, με τραγούδια από τη χορωδία και με το θεατρικό δρώμενο της κυρίας Μπουσίου ” Οι κούπες του Γιάννη”.

Είσοδος ελεύθερη.

Related Post

7 Απριλίου 2017 ” Όνειρο καλοκαιρινής νυκτός “7 Απριλίου 2017 ” Όνειρο καλοκαιρινής νυκτός “

Στις 7 Απριλίου το σχολείο μας παρακολούθησε στο Θέατρο “Ελεύθερη Έκφραση” την παράσταση “Όνειρο καλοκαιρινής νυκτός” του Σαίξπηρ. Ένα όμορφο θέατρο με προσεγμένους χώρους. Ανάμεσα τους το βεστιάριο της ηθοποιού

«Πετώντας Με Τους Όρνιθες» – Βίντεο Θεατρικής Παράστασης«Πετώντας Με Τους Όρνιθες» – Βίντεο Θεατρικής Παράστασης

Η θεατρική παράσταση του 1ου Γυμνασίου Γλυφάδας που παρουσιάστηκε στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στις 12/05/2012. Μία ανατρεπτική διασκευή των αριστοφανικών «Ορνίθων» που έχει σκοπό να αποτελέσει μία νότα αισιοδοξίας